5 db támogatási Csökken gyújtótávolság Fresnel Lencse fókusztávolság 90 mm Átmérő 250 mm-es Csavart kondenzor lencse színpadi világítás lencse
  • Megújítva

5 db támogatási Csökken gyújtótávolság Fresnel Lencse fókusztávolság 90 mm Átmérő 250 mm-es Csavart kondenzor lencse színpadi világítás

HUF 20369.00
HUF 22140.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


A szabályzat szerint az orosz posta, minden orosz vásárlók kell adnia teljes nevét, hogy volt képes felvenni a csomagot.
Ez segít sokat, hogy az üzleti még könnyen megy simán :
1.
Már a 18-ik században (1748), kiderül, hogy a hagyományos energia fénytörés objektív történt, csak a felületet, majd távolítsa el annyira, a középső rész pedig megtartja a felület görbülete, kialakult egy vékony, lapos lencse, még fenntartani a jó energia transzmittancia.
__________Megjegyzés :
A helyszín az Előtt Fresnel Lencse van :
Közel van a fényképezőgéphez telepített között a lencse meg az LCD képernyőn.
Fresnel lencse alkotnak egy vékony, lapos lencse, a profil néz ki, mint egy fűrészfog alakú, de valójában minden szomszédos penge Szög folyamatosan változik, a Szög a változás érdekében, hogy a fókusz a fény találkozik a szokott helyen.By kiválasztják a megfelelő hatáskörök ezek a prizmák,tervezők meghatározhatja a gyújtótávolság, ellenőrző kép minősége.
De egy mobil telefon, vagy PAD vagy egy LCD panel támogatja az egységes Fresnel Lencse, így kiválaszthatja, egyedül.
A következő bejelenti alkalmas a vásárlók .
Osztályozás a Fresnel lencse :
Szerint a hangsúly a különböző alakzatok, osztható pont fókuszálás Fresnel lencse vonal fókusz Fresnel lencse.
Ha a reményt, amikor DIY az egyszerű projektor, hogy van egy Szakmai projektor, vagy remélem, hogy a vetítés hatása, mint a Szakmai projetor ,kérjük, olvassa el a következő szavakat :
Ha használt a Fresnel Lencse vagy a nagyító a DIY az egyszerű projektor, hogy az árut csak bizonyítani a vetítés elv,néha köszönhető, hogy a fényerő a Mobil telefon, valamint egy másik tényező, hogy amikor DIY nem a Szakmai vetítés hatás,a jelenség normális,mert a fényerő a Szakmai projektor 200~300 Watt,de a mobil telefon csak több száz milliwatts,Remélem megértése az oka a szakadékot, a DIY, valamint a Szakmai projektor.míg az alacsony groove sűrűség hozamok jobb efficiency.A felszínen egy Fresnel lencse öntött sok kör alakú,koncentrikus gerincek.
A helyszín az Után Fresnel Lencse : Ez Telepített között az izzó, illetve az LCD-panel.
Termék Leírás :
Termék
Fresnel lencse
Megjelenés
Kör
Átmérő Méret
250 MM
Gyújtótávolság
90 MM
Vastagság
2 MM
Anyag
PMMA
Groove pályán
0,5 mm
Működési Hőmérséklet (°C)
80 (Maximum)
Optikai fényáteresztő képessége
92%
- Szeres nagyítás
4 5 alkalommal
támogatás Csökken Rövid gyújtótávolság Fresnel Lencse fókusztávolság 90 mm Átmérő 250 mm-es Csavart kondenzor lencse színpadi világítás lencse
Különböző típusú lencséket használnak a különböző productsm,ha kell
nekik kérjük, chat minket bármikor!
_________A Fontos magyarázat :
Ha meg szeretné vásárolni a Fresnel Lencse DIY az egyszerű projektor,ha vásárlás előtt kérjük, olvassa el a Magyarázatot : ).
__________A barátság tippek :
Ha kell, hagyd, hogy a Fresnel Lencse vált, hogy kisebb vagy fúrás,kérjük oldalán Sima, a felszíni károsodásának Megelőzése érdekében, a Fresnel lencse szakadás,a Trapéz korrekció hatótávolsága nem túl nagy, ami hagyja, hogy a kép járva. Ez tényleg egy nagyszerű, kreatív ajándék, hogy a gyermekek, mint egy játék, illetve idősebb emberek, akiknek szükségük van a vizuális támogatás.
Mielőtt a megrendelését , Kérjük, szánjon egy percet, hogy olvassa el az alábbi rendelet .Minden fűrészfog létrehoz egy apró prizma. A jótállási, Illetve értékesítés utáni szolgáltatás
Mi megadjuk az ügyfél a legjobb értékesítés utáni szolgáltatás ,.LED-es nagyító, fresnel lencse napenergia, hátsó vetítés fresnel képernyőn,fresnel napenergia concentrator,fresnel nagyító,kamera fresnel reflektorfénybe stb.
Ha orosz ügyfelek, kérjük adja meg a teljes nevét, köszönöm az együttműködést.Magas groove sűrűség lehetővé teszi, hogy magasabb minőségű képeket. Fresnel lencsék is használható, mint erősítők, vagy vetítés lencsék.Ezek a kör alakú borda adni a Fresnel lencse egy cikk-cakk vagy fűrészfog keresztmetszet.
_________Egy Személy esett olyan furcsa, hogy Mi az, Mielőtt után Fresnel Lencse?
Az építkezés minden Objektív gép Előtt, illetve után Fresnel Lencse lehet eladni a piacon,ez lehet a tökéletes korrekciós, illetve nagyított hatása kép. Szállítás
A DHL : 2-7 nap
B Szingapúr EMS : 15-45 nap
C Singapore post levegő poszt : 20-60 nap
Ha az országnak nincs szüksége más transzfer küldeni az árut, Kérem, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segítsen megoldani a szállítási probléma.Fresnel lencsék közötti kompromisszum a hatékonyság, valamint a képminőség.Ez az Objektív is nagy a baj nyomtatott könyvek, folyóiratok,térképek,telefonkönyvek,receptek,stb.
A Fresnel lencse egyszerű bevezetés
Fresnel lencsék öntött precíziós optikai minőségű akril.
Pont fókuszálás Fresnel lencse :
Nézd a frontról, mint egy dart szett, áll egy gyűrű gyűrű koncentrikus körök :
Lineáris Fresnel lencse relatív, hogy a lényeg, a hangsúly szempontjából Fresnel lencse, a pozitív alakja tűnik kioldó, nézd a profil is, a lényeg, hogy megváltoztatja a fűrészfog alakú, ellentétben a lemez Fresnel lencse, lencse fókusz fény alkotnak egy egyenes vonal :
Fresnel lencsék leggyakrabban használt fény összejövetel alkalmazások,mint például kondenzációs rendszerek vagy a kibocsátó/érzékelő beállítások.

szín:
Világos
Átmérő:
250 mm
Vastagság:
2mm
Használat:
Optikai
Forma:
Plano
Márka Név:
DOUMOO
Modell Száma:
250-90
Anyag:
Műanyag
Szerkezet:
planpo
is_customized:
Yes
Forma:
Kör
Átmérő:
250mm
Gyújtótávolság:
90 mm
Csomagolás:
Cartion+hab
Támogatás:
Dropshipping