DC-DC 0.36 Digitális Voltmérő 20V Alsó -, Felső Határérték Riasztás Két-vezetékes Három vezetékes Egyetemes ingyenes szállítás
  • Megújítva

DC-DC 0.36 Digitális Voltmérő 20V Alsó -, Felső Határérték Riasztás Két-vezetékes Három vezetékes Egyetemes ingyenes szállítás

HUF 1995.30

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Új, nagy pontosságú digitális voltmérő, a felső, mind az alsó határ feszültség riasztás kimenet funkció. Lehet használni, mint a túlfeszültség,undervoltage riasztás kimenet. Ha csatlakozni relé is lehet használni, mint a túlfeszültség vagy undervoltage védelem. 3-vezetékek, valamint meg lehet változtatni, hogy 2-vezeték. Bemeneti anti-fordított védelem, Ha a mért feszültség alatt 10 V, automatikus átutalás tizedes pont,növeli a felbontás alacsony feszültség.
Featrures : Tápfeszültség : 4-30 V Mérési tartomány : 0-20 V Felső, mind az alsó limit beállítási tartomány : 0-19.9 V-os (0,1 V-tól kezdődően) alsó -, Felső határérték kimeneti szint mód : a beállítási tartomány magas, meghaladja a beállított értéket, az alacsony szintű. Minimális felbontás : 0.02 V Frissítési gyakoriság : 300m S / szer Kijelző szín : Piros Működési hőmérséklet : -40°C-tól +85 °C Bemenet fordított polaritás védelem : van Kábelezés : drót-típusú (az Alapértelmezett beállítás a 3-wire. Ha meg kell változtatni, hogy 2-vezetékes,kérjük, R1 rövidre kapcsolat, {nézd meg a képeket}). Megjegyzés : ha a munka a 2-vezetékes módban, a mérési tartomány tápfeszültség tartomány ugyanaz, így nem haladhatja meg a 30 V mérések. A mérési feszültség meghaladja 30 V, 3 vezetékes. Telepítés módja : 2 db 2mm csavar Méret : 29*23*10 mm (L*W*H)
Huzalozási utasítások : Amikor dolgozni, mint egy két-vezetékes mérő alkalmazás, kérjük, R1 rövid kapcsolat,csatlakoztassa GND bemeneti akkor kijelző a bemeneti feszültséget. (Két-vezetékes mérési tartomány nem haladhatja meg a 30 V). Ha a munka, mint egy három vezetékes mérő, R1 húzza ki, "a+4-30 V" porthoz csatlakoztassa a 4-30 V kínálat a digitális mérő, "A+"porthoz csatlakoztassa a feszültséget mérni. Két GND port, az ugyanaz szerint a tényleges csatlakoztathatja az egyik, vagy mindkettő. Van egy potenciométer kalibrálás a fedélzeten, beállíthatjuk a kijelző érték. 5 PINfor bővítése kimenet. K1, K2 külső érdeklődő számára, hogy a kulcsos kapcsoló on-board, ha nem használja ezeket a két kulcsos kapcsoló a fedélzeten, akkor használja a külső gombok ezen a két PIN-kódot, ugyanaz a funkciója. LV az alsó riasztási kimenet, alul a beállított érték alacsony szintű kimenet. HV a felső határérték riasztás kimenet, magasabb, mint a beállított felső határ értéke alacsony szintű kimenet. LV, HV ez a vezérlő jel kimenet, ha használja vezetés közben, lámpák, továbbítani vagy más terhek kérjük, add meghajtó áramkör. Alsó -, felső limit beállítás mód : nyomja meg a két gombot egyszerre,a vörös jelzőfény(HV) fény, nyomja meg a + vagy - gombbal állítsa be a kívánt határérték riasztás feszültség értékét. Majd nyomd le egyszerre a két gombot újra,sárga jelzőfény(LV) fény, nyomja meg a + vagy - gombbal állítsa be a kívánt alsó riasztási feszültség értékét. Aztán nyomja meg a gombokat egyszerre, hogy kilép a beállítás.
Referencia Alkalmazás Áramkör :
Túlfeszültség, illetve undervoltage jel független alkalmazás, vezérlés két relék külön-külön. Ha áram relé csatlakoztatása. Amikor a felső, mind az alsó korlát értéke, relé kapcsolat bontása lehetőséget. Relék lehet cserélni a másik betölti. Ha szüksége van hátra ellenőrzés, kérünk, add, hogy egy fordított tranzisztor.
Túlfeszültség, illetve undervoltage jel összetett alkalmazás. Ha áram relé csatlakoztatása. Amíg a mért feszültség a felső, mind az alsó határértékek beállítása érték tartomány, relé be. Ha a mért feszültség meghaladja a felső, mind az alsó korlát értéke, relé kapcsolat bontása lehetőséget. Relék lehet cserélni a másik betölti. Ha szüksége van hátra ellenőrzés, kérünk, add, hogy egy fordított tranzisztor.
A csomag tartalmazza : 1 x 0.36" 0-20 V Digitális Voltmérő
Elfogadjuk, alipay(LETÉTI), támogatja Hitelkártya, Western Union, TT stb. Más fizetési módot kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Az összes elem lesz a hajó a nyomon követési számot. Szállítási idő függ a hordozó. Bármilyen kérdése van kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, kommunikáció a legjobb módja annak, hogy megoldja a problémát. 3 hónap garantált csere.Visszatérítés akkor ajánlott, ha raktáron nem elérhető. 1 Év garancia a nem-szándékos károkozás hibás tételek. Kérjük, mondja el, mi a hiba, illetve a megrendelés számát, ha a kérést a csere vagy a garancia. Értékeljük a pozitív visszajelzést, 5 csillag. Nem DSR bal, jobb, mint 1-4 csillagok, értünk. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész Negatív/Semleges visszajelzést, vagy nyílt vita. Válaszolunk, amint lehetséges. Köszönöm.

Pontossági Osztály:
1%
Tápegység:
DC
Modell Száma:
Leírás
Márka Név:
ailavi
Kijelző Típus:
Digitális
DIY Kellékek:
Elektromos
Méretek:
29*23*10 mm (L*W*H)
Működési Hőmérséklet:
-40 +85