LX758 400MM 12v 24v DC, Jóképű, Motor, Elektromos Emelő ,Elektromos Behúzható Rod ,Elektromos Putter
  • Megújítva

LX758 400MM 12v 24v DC, Jóképű, Motor, Elektromos Emelő ,Elektromos Behúzható Rod ,Elektromos Putter

HUF 11067.30

Készleten
Rendeléséhez elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Termék Részletek
S rövid stroke
S=400 MM
Helyezzük vissza ( legrövidebb), a telepítés lyuk távolság a következőképpen :
L = 100 + S (400) mm
A push-rod (leghosszabb), a telepítés lyuk távolság a következőképpen :
L = 100 + S(400) + S (400) mm
Feszültség : 12 V, 24 V
Sebesség : 7mm/s(750 N) ,10mm/s(500 N) , 23 mm/s(250 N) ,42mm/s(125 N), 80 mm/s(60 N)
(ha vásárol, kérjük, tájékoztatása a szükséges feszültség, sebesség)
Műszaki Paraméterek
Környezeti hőmérséklet : -25 °C - + 65° C
Standard szintű védelem : IP54
Alacsony zajszint,a zajszint kevesebb, mint 42 db
Beépített végállás kapcsoló
Hatékonyság : 10%-20%.Ami azt jelenti, hogy amikor a motor folyamatosan működik, 2 perc,nyugalomra van szüksége, 18 perc, vagy több.A motor nem működik folyamatosan!
A termék jellemzői : a szerepe A push and pull
A termék jellemzői : strukturált tervezés,könnyű súly, egyszerű telepítés, kényelmes kezelés
A termék alkalmazása : Autók,emelő platform, masszázs ágy, elektromos ágy, szék, orvosi használt elektromos berendezés, micro devices
Ez a sorozat a dc elektromos push-rod motor széles körben használt elektromos ápolási ágy, művelet ágy, vontatási ágy, masszázs szék, fogorvosi szék, elektromos kerekesszék, elektromos, elektromos kanapé booth stb .
Értesítés
1.Ha úgy dönt, DC 12 V,kérjük, bemeneti feszültség 12 V vagy annál alacsonyabb,a feszültség nem lehet túlterhelt,vagy a motor égett.Ha a feszültség kisebb,a sebesség is csökkenti,valamint a névleges tolóerő.
feszültség feszültség
A sebesség a két motor nem lesz teljesen ugyanaz, a sebesség, a tolerancia, a DC motor ±5% - át. Ha rendelsz, 2 motor, akkor vedd két hasonló sebességgel , de nem tudjuk ellenőrizze, hogy a motor sebessége pontosan ugyanaz.
3.Két rögzített határérték kapcsolók a két oldalán lineáris hajtás, a motor leáll, ha megérkezett mindkét oldalán, a két vége. Jobb, ha nem állítja be a stroke a határérték kapcsoló be a motor vagy hegesztett fel.
Ajánlások
1. Válassza a stroke-ot, majd telepítse távolság : Először is erősíteni, a távolság, hogy az elektromos putter a készülékek kell tolni, húzni; Másodszor, győződjön meg arról, hogy a készülék fenn tudja tartani a méret elfogadható, az elektromos felhívni a szár.
2. Erősítse meg a terhelés, sebesség : figyelembe véve az elektromos felhívni a szár pedig a konkrét helyzet, hasonlítsa össze az előírások az elektromos putter, hogy válassza ki a megfelelő ütőt.
3. Határozza meg a feszültség, vagy válassza ki a vezérlő : válassza ki a konkrét munka feszültség az elektromos putter, most már lehet választani, 12 V, 24 V, az ügyfél rendelkezik a saját design-ellenőrző rendszer vagy áramkör PLC, hogy ellenőrizzék a push-rod motor. Ha nincs,lehet választani egy komplett vezérlő az eladótól.
4.Egyéb speciális követelményeknek : például az ügyfelek speciális követelményeknek is meg tudja fogalmazni, hogy a társaság műszaki személyzet, mint egy különleges módon a telepítési felület, stb, mi mindent megteszünk, hogy megfeleljen a követelményeknek ügyfelek.
5. Szerint a kalibrációs elektromos felhívni a szár motor feszültség termékleírásban, kérem bemenő DC feszültség, dc feszültség a kínálatot nyújt maximális terhelés alatt áram(a maximális névleges áram). Amennyiben a megrendelő biztosítja a tápegység vezérlő, kérlek add a túlterhelés érzékelő eszköz annak biztosítására, hogy amikor a kimeneti tengely jön a határ helyzetben vagy túlterhelt ,a tápegység le lehet vágni, s a megfelelő ellenőrzését .
Meleg Parancssorba :
1. A gyárt vagy a tényleges fényképezés, a termékek magas minőségű, kérem, nyugodjanak meg, hogy megvásárolja a terméket.
2.Amennyiben a szállítási késedelem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt az automatikus fizetési idő ,mi pedig meghosszabbítja az idő ,kérem, tartsa a kapcsolatot.
3. Miután megkapta a termékek, ha elégedett vagy a termék, illetve a szolgáltatás is, kérlek, adj egy nagy dicséret, dicsőség a tiéd a hatalom a boltos folyamatos erőfeszítéseket, köszönöm!

Márka Név:
LYX
Hatékonyság:
IE 1
Folyamatos Áram(A):
1A
Használat:
Autó,Elektromos Kerékpár,Háztartási Készülék
Kimeneti Teljesítmény:
25w
Építési:
Állandó Mágnes
tanúsítási:
CE
Nyomaték:
7mm/s(750N) ,10mm/s(500N) , 23 mm/s(250N) ,42mm/s(125N) ,80 mm/s(60N)
Fordulatszám(RPM):
7mm/s,10mm/s,23 mm/s,42mm/s,80mm/s
Felfüggesztési:
ecset
Feszültség(V):
12V,24V
Modell Száma:
LX758-H
Használat:
DIY, orvosi ágyon, a Windows Megnyitásához
Védeni Funkció:
nem vízálló
Típus:
lineáris hajtás motor
agyvérzés:
400mm
Védelmi szint:
IP54
Test Metarial:
Alumínium ötvözet
A felszerelés anyag:
Fém
Orign:
NanJing,Kína(Kontinens)